Meny 1
Her kan du komponere din egen komplette tapasmeny til ditt arrangement. Vi hjelper deg gjerne med anbefalinger.
Meny
Forrett
Lettrøkt Ørrett med pepperrot, syltet grønnsaker, dillolje og rørosrømme
Hovedrett
Andebryst og anderagu fra Holte gård med brokkolipurè, potetterrine og kryddersjy
Dessert
Pasjonsfruktmousse på mandelbunn, karamellisert hvit sjokolade og bringebærsorbet
Dette sier kokken
Her i Torika Catering forstår vi at en buffet ikke bare er et måltid, men en opplevelse som skal deles. Våre tapasretter er designet for å tilfredstille alle smaksløker og skape et minneverdig øyeblikk for deres spesielle anledning.
Øistein Abrahamsen
Head chef, Torika Catering
Informasjon
Language
English, Spanish
Response time
within an hour
Check-in
1:00 pm – 6:00 pm
Checkout
before 10:00 am
Vilkår
Mulighet for tilpasning
Allergier, ingredienser
2 uker avbestilling
før arrangement
Rask support
7 dager i uken