Meny 2
Her kan du komponere din egen komplette tapasmeny til ditt arrangement. Vi hjelper deg gjerne med anbefalinger.
790,- eks mva
Meny
Forrett
Ponzumarinert kamskjell, sitrusmajones, grillet purre, Fritert tapioka og småsalat
Hovedrett
Bakt kveite med røkt fiskesaus, blomkål, spinat og persille, potetterrine
Dessert
Valrhona Sjokoladekrem på feulletinebunn, solbær og vaniljeiskrem
Dette sier kokken
Her i Torika Catering forstår vi at en buffet ikke bare er et måltid, men en opplevelse som skal deles. Våre tapasretter er designet for å tilfredstille alle smaksløker og skape et minneverdig øyeblikk for deres spesielle anledning.
Øistein Abrahamsen
Head chef, Torika Catering
Informasjon
Language
English, Spanish
Response time
within an hour
Check-in
1:00 pm – 6:00 pm
Checkout
before 10:00 am
Vilkår
Mulighet for tilpasning
Allergier, ingredienser
2 uker avbestilling
før arrangement
Rask support
7 dager i uken