Meny 2

Her kan du komponere din egen komplette tapasmeny til ditt arrangement. Vi hjelper deg gjerne med anbefalinger.

790,- eks mva

Meny

Forrett

Ponzumarinert kamskjell, sitrusmajones, grillet purre, Fritert tapioka og småsalat

Hovedrett

Bakt kveite med røkt fiskesaus, blomkål, spinat og persille, potetterrine

Dessert

Valrhona Sjokoladekrem på feulletinebunn, solbær og vaniljeiskrem

Dette sier kokken

Her i Torika Catering forstår vi at en buffet ikke bare er et måltid, men en opplevelse som skal deles. Våre tapasretter er designet for å tilfredstille alle smaksløker og skape et minneverdig øyeblikk for deres spesielle anledning.

Øistein Abrahamsen

Head chef, Torika Catering

Informasjon

Language

English, Spanish

Response time

within an hour

Check-in

1:00 pm – 6:00 pm

Checkout

before 10:00 am

Vilkår

Mulighet for tilpasning

Allergier, ingredienser

2 uker avbestilling

før arrangement

Rask support

7 dager i uken

Andre selskapsmenyer

#

Tilbake til forsiden