Tapas
Her kan du komponere din egen komplette tapasmeny til ditt arrangement. Vi hjelper deg gjerne med anbefalinger.
Våre tapasretter:
- Bakt kveite med algesmør og syltet fennikel
- Pølse «made by», cheddar, jalapeno og grillet paprika
- Char siu ribbe, kimchi, bao bun og vårløk
- Argentinske villreker pilpil
- Spicy kjøttboller med tomat, basilikumpurè og parmesan
- Laks og kveitesashimi med fermentert rettisch, ponzu og crispy bokhvete
- Kyllingklubber fra holte gård med hoisin og kimchisesam
- Lammekebab med norsk feta, harissa, syltet rødløk
- Grillet polpo med chorizo, kiwi og røkt ananassalsa
- Grillet Marinert artiskokk med trøffelpecorino, pære og ristet hasselnøtt
- Grillet tomatsalat med chili, krutonger og basilikum
- Bakt perlepotet «dirty style» parmesan, aioli, peprikamajo
- Aspargesbønnesalat med sennespvinaigrette, friterte mandler og estragon
- Saltbakt rødbetsalat med fetakrem, gravet eggeplomme og crispy quinoa
- Soyasyltet aubergine, med norsk feta, harissa og sølvløk
- Hummus med kikerter, aubergine, ortodoks agurk og rødløk
- Gordal oliven, ortodoks agurk og syltet hvitløk
- Spekefjøl og ost
- Focaccia og aioli
Dette sier kokken
Her i Torika Catering forstår vi at en buffet ikke bare er et måltid, men en opplevelse som skal deles. Våre tapasretter er designet for å tilfredstille alle smaksløker og skape et minneverdig øyeblikk for deres spesielle anledning.
Øistein Abrahamsen
Head chef, Torika Catering
Informasjon
Language
English, Spanish
Response time
within an hour
Check-in
1:00 pm – 6:00 pm
Checkout
before 10:00 am
Vilkår
Mulighet for tilpasning
Allergier, ingredienser
2 uker avbestilling
før arrangement
Rask support
7 dager i uken