Tapas

Her kan du komponere din egen komplette tapasmeny til ditt arrangement. Vi hjelper deg gjerne med anbefalinger.

Våre tapasretter:

  • Bakt kveite med algesmør og syltet fennikel
  • Pølse «made by», cheddar, jalapeno og grillet paprika
  • Char siu ribbe, kimchi, bao bun og vårløk
  • Argentinske villreker pilpil
  • Spicy kjøttboller med tomat, basilikumpurè og parmesan
  • Laks og kveitesashimi med fermentert rettisch, ponzu og crispy bokhvete
  • Kyllingklubber fra holte gård med hoisin og kimchisesam
  • Lammekebab med norsk feta, harissa, syltet rødløk
  • Grillet polpo med chorizo, kiwi og røkt ananassalsa
  • Grillet Marinert artiskokk med trøffelpecorino, pære og ristet hasselnøtt
  • Grillet tomatsalat med chili, krutonger og basilikum
  • Bakt perlepotet «dirty style» parmesan, aioli, peprikamajo
  • Aspargesbønnesalat med sennespvinaigrette, friterte mandler og estragon
  • Saltbakt rødbetsalat med fetakrem, gravet eggeplomme og crispy quinoa
  • Soyasyltet aubergine, med norsk feta, harissa og sølvløk
  • Hummus med kikerter, aubergine, ortodoks agurk og rødløk
  • Gordal oliven, ortodoks agurk og syltet hvitløk
  • Spekefjøl og ost
  • Focaccia og aioli

Dette sier kokken

Her i Torika Catering forstår vi at en buffet ikke bare er et måltid, men en opplevelse som skal deles. Våre tapasretter er designet for å tilfredstille alle smaksløker og skape et minneverdig øyeblikk for deres spesielle anledning.

Øistein Abrahamsen

Head chef, Torika Catering

Informasjon

Language

English, Spanish

Response time

within an hour

Check-in

1:00 pm – 6:00 pm

Checkout

before 10:00 am

Vilkår

Mulighet for tilpasning

Allergier, ingredienser

2 uker avbestilling

før arrangement

Rask support

7 dager i uken

Andre menyer

#

Tilbake til forsiden